ყველიანი მაკარონის რეცეპტი
უგემრიელესი ყველიანი მაკარონის რეცეპტი, რომლის მომზადება ძალიან მარტივია და ის ყოველთვის სასურველი კერძია.
მომზადების წესი
1
დიდი ქვაბით აადუღეთ მარილიანი წყალი. ჩაყარეთ მაკარონი და ხარშეთ 8 წუთი, დროდადრო მოურიეთ.
2
ქვაბში საშუალო ცეცხლზე გაადნეთ კარაქი, დაამატეთ ფქვილი, მარილი, პილპილი და ურიეთ გლუვი მასის მისაღებად, დაახლოებით 5 წუთი.
3
მორევის პროცესში დაამატეთ რძე და განაგრძეთ ხარშვა დამატებით 5 წუთის განმავლობაში. გამუდმებით ურიეთ.
4
ბოლოს, დაამატეთ ჩედარი და აურიეთ კარგად, სანამ ყველი არ გადნება, 2-4 წუთის განმავლობაში.
5
მაკარონი გადაწურეთ და მოასხით მიღებული მასა. ყველიანი მაკარონი მიირთვით ცხელი.
დრო25 წთ
პორცია4
კალორია630
ინგრედიენტები
- 1 შეკვრა მაკარონი
- ¼ ჭიქა კარაქი
- ¼ ჭიქა უნივერსალური ფქვილი
- ½ ჩ/კ მარილი
- 2 ჭიქა რძე
- 2 ჭიქა გახეხილი ჩედარი
- შავი პილპილი