ბეკონის სენდვიჩის რეცეპტი
მარტივად და სწრაფად მოსამზადებელი ბეკონის სენდვიჩის რეცეპტი, რომელიც არის საკმაოდ ნოყიერი და შეგიძლიათ მიირთვათ მდოგვთან ან სხვა სოუსთან ერთად.
მომზადების წესი
1
ტაფა გააცხელეთ მაღალ ცეცხლზე და შეწვით ბეკონის ნაჭრები ორივე მხრიდან, 2-3 წუთის განმავლობაში.
2
პურის თითო ნაჭერს ერთი მხრიდან წაუსვით კარაქი და შუაში მოათავსეთ შემწვარი ბეკონი.
3
დააბრუნეთ ტაფაში და თითო მხარე შეწვით 2 წუთის განმავლობაში, რომ შეიბრაწოს და ბეკონის ცხიმი შეიწოვოს პურმა.
4
ბეკონის სენდვიჩი მიირთვით მდოგვთან ერთად.
დრო15 წთ
პორცია1
კალორია800
ინგრედიენტები
- 5 ნაჭერი ბეკონი
- 2 ნაჭერი სენდვიჩის პური
- 1 ჩ/კ კარაქი
- 1 ჩ/კ ტკბილი მდოგვი