პიცის ცომის რეცეპტი

სახლში მომზადებული პიცის ცომის რეცეპტი, რომლის გამოცხობა არის ძალიან მარტივი და დამწყები კულინარიც კი შეძლებს.

ცომეული
პიცის ცომი

მომზადების წესი

1

გააცხელეთ ღუმელი 230 გრადუსზე და პიცის საცხობ დაფაზე წაუსვით ცხიმი.

2

ჩაასხით თბილი წყალი თასში, დაამატეთ საფუარი და შაქარი. აურიეთ და გააჩერეთ დაახლოებით 10 წუთი.

3

საფუვრის ნარევს დაუმატეთ ფქვილი, ზეთი, მარილი და კარგად მოზილეთ, გლუვი მასის მისაღებად. გააჩერეთ 5 წუთი.

4

ცომი გადაიტანეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, გააბრტყელეთ წრიულ ფორმაზე და გადაიტანეთ მომზადებულ პიცის საცხობზე.

5

პიცის ცომი მზად არის და ახლა შეგიძლიათ დაამატოთ სასურველი ინგრედიენტები და გამოაცხოთ პიცა.

დრო45 წთ
პორცია1
კალორია170
ინგრედიენტები
  • 1 ჭიქა თბილი წყალი
  • 7 გრ აქტიური საფუარი
  • 1 ჩ/კ თეთრი შაქარი
  • 2 ½ ჭიქა პურის ფქვილი
  • 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
  • 1 ჩ/კ მარილი