წიწიბურას კატლეტის რეცეპტი
მსუბუქი წიწიბურას კატლეტის რეცეპტი, რომლის მოსამზადებლად ძალიან ცოტა დრო და ინგრედიენტი დაგჭირდებათ და არის ძალიან გემრიელი.

მომზადების წესი
1
ჯერ მოხარშეთ წიწიბურა – დაასხით ადუღებული წყალი, დაუმატეთ მარილი გემოვნებით და თავდახურული მოხარშეთ, დაბალ ცეცხლზე.
2
ამასობაში, გათალეთ კარტოფილი, სტაფილო და დაჭერით ქინძთან და ბულგარულ წიწაკასთან ერთად, პატარა ნაჭრებად.
3
მოხარშვის შემდეგ, წიწიბურა და ბოსტნეული გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და გემოვნებით დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
4
გააკეთეთ ექვსი წიწიბურას კატლეტი, ამოავლეთ საფანელში და დაბალ ცეცხლზე შეწვით ზეთში.
დრო30 წთ
პორცია6
კალორია150
ინგრედიენტები
- 1 ჭიქა წიწიბურა
- 1/2 ჭიქა საფანელი
- 1 სტაფილო
- 1 კარტოფილი
- 1 კონა ქინძი
- 1 ბულგარული წიწაკა
- მარილი, პილპილი