ჩინური ტორტის რეცეპტი

ჩვენი ჩინური ტორტის რეცეპტი არის კარგი ვარიანტი მოამზადო ეს უგემრიელესი და ნაზი ნამცხვარი მარტივად, რომელიც შეიძლება მოირთოს ხილით.

ტორტები
ჩინური ტორტი

მომზადების წესი

1

დიდ თასში, 8 წუთს განმავლობაში მიქსერით აურიეთ კვერცხის ცილა, კრემი, გამაფხვიერებელი, და 100 გრ შაქარი.

2

მეორე თასში აურიეთ კვერცხის გული, ზეთი, ფქვილი, 100 გრ შაქარი, ვანილი და მარილი 4 წუთის მანძილზე.

3

ცილის ნარევის 1/4 აურიეთ კვერცხის გულის მასაში. შემდეგ მეორე მეოთხედი. ბოლოს შეურიეთ დარჩენილი მასა და ნაზად მოურიეთ.

4

მიღებული ნარევი მოათავსეთ უცხიმო საცხობ ფორმაში და გამოაცხვეთ 175 გრადუსზე, 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ 150 გრადუსზე კიდევ 30 წუთით.

5

გამოიღეთ ნამცხვარი, დატოვეთ საცხობ ფორმაში და გააციეთ. ბოლომდე გაგრილების შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან.

6

სურვილისამებრ, ჩინური ტორტი შეგიძლიათ მიირთვათ კრემით ან ხილით.

დრო1 სთ 55 წთ
პორცია12
კალორია60
ინგრედიენტები
  • 10 კვერცხის ცილა
  • 10 კვერცხის გული
  • 1/2 ჩ/კ ტარტარის კრემი
  • 1/2 ჩ/კ გამაფხვიერებელი
  • 200 გრ შაქარი
  • 200 გრ ზეთი
  • 110 გრ ნამცხვრის ფქვილი
  • 2 ჩ/კ ვანილი
  • 1/4 ჩ/კ მარილი