ჩიას პუდინგის რეცეპტი
მარტივად მოსამზადებელი ჩიას პუდინგის რეცეპტი, რომელიც არის საკმაოდ ჯანსაღი, გემრიელი დესერტი და შეგიძლიათ მორთოთ სასურველი ხილით.
მომზადების წესი
1
ნუშის რძე, იოგურტი, 2 ს/კ სიროფი, ვანილი და მარილი მოათავსეთ ერთ თასში და კარგად აურიეთ. დაუმატეთ ჩიას თესლი, მოურიეთ და გააჩერეთ ჩიას 30 წუთის განმავლობაში.
2
ამის შემდეგ, მოურიეთ ნაზავს, მოათავსეთ დალუქულ კონტეინერში და შეინახეთ მაცივარში 8 საათით, ან მთელი ღამით.
3
მარწყვი დაჭერით, მოათავსეთ ცალკე თასში, დაამატეთ 2 ს/კ სიროფი და მოურიეთ. შემდეგ მოაყარეთ დაჭრილი ან მთლიანი ნუში და კიდევ ერთხელ მოურიეთ.
4
ოთხ ჭიქაში გაანაწილეთ ჩიას პუდინგი, ზემოდან მორთეთ მარწყვის ტოპინგით და მიირთვით.
დრო8 სთ 45 წთ
პორცია4
კალორია240
ინგრედიენტები
- 1 ჭიქა ნუშის რძე ვანილით
- 1 ჭიქა ვანილის უცხიმო იოგურტი
- 4 ს/კ ნეკერჩხლის სიროფი
- 1 ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
- ⅛ ჩ/კ მარილი
- ¼ ჭიქა ჩიას თესლი
- 400 გრ მარწყვი
- ¼ ჭიქა მოხალული ნუში