ჩინური ტორტის რეცეპტი
ჩვენი ჩინური ტორტის რეცეპტი არის კარგი ვარიანტი მოამზადო ეს უგემრიელესი და ნაზი ნამცხვარი მარტივად, რომელიც შეიძლება მოირთოს ხილით.
მომზადების წესი
1
დიდ თასში, 8 წუთს განმავლობაში მიქსერით აურიეთ კვერცხის ცილა, კრემი, გამაფხვიერებელი, და 100 გრ შაქარი.
2
მეორე თასში აურიეთ კვერცხის გული, ზეთი, ფქვილი, 100 გრ შაქარი, ვანილი და მარილი 4 წუთის მანძილზე.
3
ცილის ნარევის 1/4 აურიეთ კვერცხის გულის მასაში. შემდეგ მეორე მეოთხედი. ბოლოს შეურიეთ დარჩენილი მასა და ნაზად მოურიეთ.
4
მიღებული ნარევი მოათავსეთ უცხიმო საცხობ ფორმაში და გამოაცხვეთ 175 გრადუსზე, 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ 150 გრადუსზე კიდევ 30 წუთით.
5
გამოიღეთ ნამცხვარი, დატოვეთ საცხობ ფორმაში და გააციეთ. ბოლომდე გაგრილების შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან.
6
სურვილისამებრ, ჩინური ტორტი შეგიძლიათ მიირთვათ კრემით ან ხილით.
დრო1 სთ 55 წთ
პორცია12
კალორია60
ინგრედიენტები
- 10 კვერცხის ცილა
- 10 კვერცხის გული
- 1/2 ჩ/კ ტარტარის კრემი
- 1/2 ჩ/კ გამაფხვიერებელი
- 200 გრ შაქარი
- 200 გრ ზეთი
- 110 გრ ნამცხვრის ფქვილი
- 2 ჩ/კ ვანილი
- 1/4 ჩ/კ მარილი
მსგავსი რეცეპტები
შოკოლადის ტორტი
45 წთ
8
ჟელეს ტორტი
8 სთ 30 წთ
10
ხილის ტორტი
50 წთ
6
მარწყვის ტორტი
1 სთ
14