პესტოს რეცეპტი
უგემრიელესი პესტოს რეცეპტი, რომლის საშუალებითაც სწრაფად და მარტივად მოამზადებთ სოუსს მაკარონისთვის ან ნებისმიერი სხვა კერძისთვის.
მომზადების წესი
1
დასაწყისისთვის, დაჭერით რეჰანის ფოთლები, ნიგოზი და დაჭყლიტეთ ნიორი. პარმეზანი დაჭერით წვრილად ან უმჯობესია გამოიყენოთ გახეხილი.
2
შემდეგ, ეს ინგრედიენტები მოათავსეთ საკვებ პროცესორში და ამუშავეთ სანამ კარგად არ დაიჭრება ყველა ინგრედიენტი.
3
სანამ საკვები პროცესორი ჩართულია, ნელ-ნელა ჩაამატეთ ზეითუნის ზეთი, მარილი და პილპილი.
4
გემოვნების მიხედვით, დაამატეთ მარილი ან პილპილი. პესტოს სოუსი გადაიტანეთ თასში და მიირთვით სასურველ კერძთან ერთად.
დრო15 წთ
პორცია16
კალორია190
ინგრედიენტები
- 3 ჭიქა მწვანე რეჰანი
- 1 ½ ჭიქა ნიგოზი
- 4 კბილი ნიორი
- ¼ ჭიქა ყველი პარმეზანი
- 1 ჭიქა ზეითუნის ზეთი
- მარილი და პილპილი
მსგავსი რეცეპტები
პიცის სოუსი
50 წთ
5
სოკოს სოუსი
20 წთ
4
ოხრახუშის სოუსი
10 წთ
6
ყველის სოუსი
15 წთ
6