პესტოს რეცეპტი

უგემრიელესი პესტოს რეცეპტი, რომლის საშუალებითაც სწრაფად და მარტივად მოამზადებთ სოუსს მაკარონისთვის ან ნებისმიერი სხვა კერძისთვის.

სოუსები
პესტოს სოუსი

მომზადების წესი

1

დასაწყისისთვის, დაჭერით რეჰანის ფოთლები, ნიგოზი და დაჭყლიტეთ ნიორი. პარმეზანი დაჭერით წვრილად ან უმჯობესია გამოიყენოთ გახეხილი.

2

შემდეგ, ეს ინგრედიენტები მოათავსეთ საკვებ პროცესორში და ამუშავეთ სანამ კარგად არ დაიჭრება ყველა ინგრედიენტი.

3

სანამ საკვები პროცესორი ჩართულია, ნელ-ნელა ჩაამატეთ ზეითუნის ზეთი, მარილი და პილპილი.

4

გემოვნების მიხედვით, დაამატეთ მარილი ან პილპილი. პესტოს სოუსი გადაიტანეთ თასში და მიირთვით სასურველ კერძთან ერთად.

დრო15 წთ
პორცია16
კალორია190
ინგრედიენტები
  • 3 ჭიქა მწვანე რეჰანი
  • 1 ½ ჭიქა ნიგოზი
  • 4 კბილი ნიორი
  • ¼ ჭიქა ყველი პარმეზანი
  • 1 ჭიქა ზეითუნის ზეთი
  • მარილი და პილპილი