ყველიანი მაკარონის რეცეპტი

უგემრიელესი ყველიანი მაკარონის რეცეპტი, რომლის მომზადება ძალიან მარტივია და ის ყოველთვის სასურველი კერძია.

კერძები
ყველიანი მაკარონი

მომზადების წესი

1

დიდი ქვაბით აადუღეთ მარილიანი წყალი. ჩაყარეთ მაკარონი და ხარშეთ 8 წუთი, დროდადრო მოურიეთ.

2

ქვაბში საშუალო ცეცხლზე გაადნეთ კარაქი, დაამატეთ ფქვილი, მარილი, პილპილი და ურიეთ გლუვი მასის მისაღებად, დაახლოებით 5 წუთი.

3

მორევის პროცესში დაამატეთ რძე და განაგრძეთ ხარშვა დამატებით 5 წუთის განმავლობაში. გამუდმებით ურიეთ.

4

ბოლოს, დაამატეთ ჩედარი და აურიეთ კარგად, სანამ ყველი არ გადნება, 2-4 წუთის განმავლობაში.

5

მაკარონი გადაწურეთ და მოასხით მიღებული მასა. ყველიანი მაკარონი მიირთვით ცხელი.

დრო25 წთ
პორცია4
კალორია630
ინგრედიენტები
  • 1 შეკვრა მაკარონი
  • ¼ ჭიქა კარაქი
  • ¼ ჭიქა უნივერსალური ფქვილი
  • ½ ჩ/კ მარილი
  • 2 ჭიქა რძე
  • 2 ჭიქა გახეხილი ჩედარი
  • შავი პილპილი