გუაკამოლეს რეცეპტი

ჩვენი გუაკამოლეს რეცეპტი დაგეხმარებათ მარტივად და სწრაფად მოამზადოთ სოუსი, რომელიც საუკეთესოა ნებისმიერ ჩიფსთან მისაყოლებლად.

სოუსები
გუაკამოლე

მომზადების წესი

1

პირველ რიგში მოამზადეთ ინგრედიენტები – გახეხეთ ავოკადო, დაჭყლიტეთ ნიორი, დაჭერით ქინძი, პომიდორი, ხახვი და გაწურეთ ლაიმი.

2

მოათავსეთ ავოკადო, ლაიმის წვენი და მარილი საშუალო ზომის თასში. შემდეგ დაამატეთ პომიდორი, ხახვი, ქინძი, ნიორი და კარგად აურიეთ ერთმანეთში.

3

ბოლოს, დაამატეთ წიწაკა გემოვნებით. გუაკამოლე შეგიძლიათ 1 საათით შეინახოთ თავდახურული მაცივარში, გემოს გასაუმჯობესებლად.

დრო20 წთ
პორცია4
კალორია250
ინგრედიენტები
  • 3 ავოკადო
  • 1 ლაიმი
  • 1 ჩ/კ მარილი
  • 2 პომიდორი რომა
  • ½ ჭიქა ხახვი
  • 3 ს/კ ქინძი
  • 1 ჩ/კ ნიორი
  • 1 მწიკვი წითელი წიწაკა