თინუსის სენდვიჩის რეცეპტი

კლასიკური თინუსის სენდვიჩის რეცეპტი, რომლის მომზადებას სულ რამდენიმე წუთი სჭირდება და არის საუზმის შესანიშნავი წასახემსებელი.

სენდვიჩები
თინუსის სენდვიჩი

მომზადების წესი

1

თინუსი გაწურეთ და წვრილად დაჭერით ნიახური, ხახვი, ნიორი და კიტრის მწნილი. პურის ნაჭრები გახუხეთ.

2

საშუალო ზომის თასში აურიეთ თინუსი, მაიონეზი, ნიახური, ხახვი, კიტრი, ლიმონის წვენი და ნიორი.

3

გემოვნებით მოაყარეთ მარილი და პილპილი, მოათავსეთ გახუხულ პურებს შორის და მიირთვით თინუსის სენდვიჩი.

დრო10 წთ
პორცია6
კალორია340
ინგრედიენტები
  • 140 გრ თინუსი
  • 2 ნაჭერი პური
  • 200 გრ მაიონეზი
  • 30 გრ ნიახური
  • 2 ს/კ ხახვი
  • 2 ს/კ კიტრის მწნილი
  • 1 ს/კ ლიმონის წვენი
  • 1 კბილი ნიორი
  • მარილი და შავი პილპილი