ბურგერის რეცეპტი

უმარტივესი ბურგერის რეცეპტი სახლში მოსამზადებლად, რისთვისაც დაგჭირდებათ საქონლის ხორცი და რამდენიმე დამატებითი ინგრედიენტი.

სენდვიჩები
ბურგერი

მომზადების წესი

1

პირველ რიგში, გააცხელეთ გრილი ან ტაფა და წაუსვით ზეთი.

2

შემდეგ, საშუალო თასში ათქვიფეთ კვერცხი, მარილი და პილპილი.

3

დაამატეთ ფარში, პურის ნამსხვრევები და აურიეთ ხელით რომ კარგად შეერიოს. ბოლოს, გააკეთეთ 4 ცალი წრიული ფორმის კატლეტი.

4

მოათავსეთ გაცხელებულ ტაფაზე ან გრილზე, დააფარეთ თავზე და ბურგერი შეწვით 6-8 წუთის განმავლობაში თითო მხარე.

5

დაამატეთ პომიდორი, კიტრი ან კიტრის მწნილი, მდოგვი, მაიონეზი ან სასურველი ინგრედიენტი.

დრო25 წთ
პორცია4
კალორია300
ინგრედიენტები
  • 4 ბურგერის პური
  • 1 დიდი კვერცხი
  • ½ ჩ/კ მარილი
  • ½ ჩ/კ შავი პილპილი
  • 450 გრ საქონლის ფარში
  • ½ ჭიქა პურის ნამსხვრევები