სალსას რეცეპტი

ძალიან მარტივად მოსამზადებელი სალსას რეცეპტი, უგემრიელესი სოუსი რომელიც უხდება სხვადასხვა წასახემსებელს თუ კერძს.

სოუსები
სალსა სოუსი

მომზადების წესი

1

დაჭერით ინგრედიენტები და პომიდორი, ხახვი, ტომატილო, ქინძი, ნიორი, ლაიმის წვენი და მარილი საშუალო ზომის თასში კარგად აურიეთ.

2

დაუმატეთ ჰალაპენოს ნახევარი და თუ უფრო მწარე გსურთ, შეგიძლიათ კიდევ დაამატოთ.

3

თასს გადააფარეთ და გამოყენებამდე სალსა დადგით ოთახის ტემპერატურაზე.

დრო10 წთ
პორცია4
კალორია50
ინგრედიენტები
  • 4 პომიდორი
  • 1 ხახვი
  • 1 ტომატილო
  • ½ ჭიქა ქინძი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 ს/კ ლაიმის წვენი
  • მარილი გემოვნებით
  • 1 ჰალაპენიო