სალსას რეცეპტი
ძალიან მარტივად მოსამზადებელი სალსას რეცეპტი, უგემრიელესი სოუსი რომელიც უხდება სხვადასხვა წასახემსებელს თუ კერძს.
მომზადების წესი
1
დაჭერით ინგრედიენტები და პომიდორი, ხახვი, ტომატილო, ქინძი, ნიორი, ლაიმის წვენი და მარილი საშუალო ზომის თასში კარგად აურიეთ.
2
დაუმატეთ ჰალაპენოს ნახევარი და თუ უფრო მწარე გსურთ, შეგიძლიათ კიდევ დაამატოთ.
3
თასს გადააფარეთ და გამოყენებამდე სალსა დადგით ოთახის ტემპერატურაზე.
დრო10 წთ
პორცია4
კალორია50
ინგრედიენტები
- 4 პომიდორი
- 1 ხახვი
- 1 ტომატილო
- ½ ჭიქა ქინძი
- 3 კბილი ნიორი
- 1 ს/კ ლაიმის წვენი
- მარილი გემოვნებით
- 1 ჰალაპენიო