ტაკოს რეცეპტი

ეს ტაკოს რეცეპტი დაგეხმარებათ მოამზადოთ უგემრიელესი მექსიკური სენდვიჩი. სიცხარისთვის შეგიძლიათ დაამატოთ წიწაკა.

სენდვიჩები
მექსიკური ტაკო

მომზადების წესი

1

ტაფაზე შეწვით საქონლის ხორცი საშუალო ცეცხლზე, 8-10 წუთის განმავლობაში, დროდადრო აურიეთ, სანამ არ გახდება ყავისფერი. ბოლოს გადაწურეთ.

2

ხორცს შეურიეთ სალსა, გააცხელეთ ადუღებამდე და მუდმივად ურიეთ. შეამცირეთ სითბო და განაგრძეთ პროცესი 5 წუთი, დროდადრო აურიეთ.

3

დასრულების შემდეგ გადაიტანეთ ცალკე თასში და სითბოს შესანარჩუნებლად, გადააფარეთ.

4

გააცხელეთ პურები, მოათავსეთ ხორცის თბილი მასა, დაამატეთ პომიდორი, სალათის ფურცელი, ყველი და მიირთვით ტაკო.

დრო45 წთ
პორცია10
კალორია190
ინგრედიენტები
  • 450 გრ უცხიმო საქონლის ხორცი
  • 1 ჭიქა სალსა
  • 10 ტაკოს პური
  • სალათის ფოთოლი
  • 1 პომიდორი
  • 1 ჭიქა ჩედარის ყველი