ბარდის სუპის რეცეპტი

ეს მარტივი ბარდის სუპის რეცეპტი, რომელიც დამზადებულია ყვითელი და მწვანე ბარდით, არის გემრიელი და ბოჭკოებით მდიდარი.

წვნიანი
ბარდის სუპი

მომზადების წესი

1

პირველ რიგში, დაჭერით ხახვი, სტაფილო და ნიახური. შემდეგ, ჩაასხით ზეთი ქვაბში და გააცხელეთ დაბალ ცეცხლზე.

2

დაამატეთ ხახვი, სტაფილო, ნიახური და ნიორი და ურიეთ სანამ ხახვი გამჭვირვალე არ გახდება, 5-7 წუთი.

3

დაამატეთ ქათმის ბულიონი, ორივე ტიპის ბარდა და სანელებლები. ქვაბს დააფარეთ თავსახური და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

4

ადუღების შემდეგ, გააგრძელეთ დუღილი დაბალ ცეცხლე დაახლოებით 2.5 საათი და ხშირად ურიეთ.

5

დასრულების შემდეგ ოდნავ გააციეთ ბარდის სუპი, ათქვიფეთ ხელის ბლენდერით და მიირთვით.

დრო3სთ
პორცია8
კალორია133
ინგრედიენტები
  • 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
  • 2 ჭიქა ხახვი
  • 2 ჭიქა სტაფილო
  • 2 ჭიქა ნიახური
  • 1 ½ ჩ/კ დაფქული ნიორი
  • 1 ჭიქა ყვითელი ბარდა
  • 1 ჭიქა მწვანე ბარდა
  • 8 ჭიქა უცხიმო ქათმის ბულიონი
  • 1 ½ ჩ/კ უმარილო სანელებლების ნაზავი
  • 1 ჩ/კ მარილი