გოგრის ნამცხვრის რეცეპტი

ეს არის უგემრიელესი და მარტივად მოსამზადებელი გოგრის ნამცხვრის რეცეპტი, რომელიც შესანიშნავი ტკბილეულია შემოდგომისთვის.

ნამცხვრები
გოგრის ნამცხვარი

მომზადების წესი

1

მოიმარაგეთ ყველა ინგრედიენტი და ღუმელი გააცხელეთ 220 გრადუსზე.

2

საშუალო თასში ათქვიფეთ გოგრის პიურე, შესქელებული რძე, კვერცხი, დარიჩინი, ჯანჯაფილი, მუსკატის კაკალი და მარილი.

3

მიღებული მასა ჩაასხით ღვეზელის ქერქში და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში.

4

ამის შემდეგ, დაუწიეთ ღუმელს 175 გრადუსზე და განაგრძეთ გამოცხობა 35-40 წუთი. გოგრის ნამცხვარი მირთმევამდე ოდნავ გააგრილეთ.

დრო1სთ
პორცია8
კალორია380
ინგრედიენტები
  • 420 გრ გოგრის პიურე
  • 400 გრ შედედებული რძე
  • 2 დიდი კვერცხი
  • 1 ჩ/კ დაფქული დარიჩინი
  • ½ ჩ/კ დაფქული ჯანჯაფილი
  • ½ ჩ/კ დაფქული მუსკატის კაკალი
  • ½ ჩ/კ მარილი
  • 1 გამოუმცხვარი ღვეზელის ქერქი