ბლოგი

გაეცანი უახლეს სტატიებს კვებასთან დაკავშირებულ საკითხებზე - საინტერესო კვლევები, ექსპერტთა რჩევები და ინფორმაცია ჯანსაღ ცხოვრებასა და კვებაზე.

სხვადასხვა ხილი და ბოსტნეული

6 ნახშირწყლებით მდიდარი საკვები

ნახშირწყლები არის აუცილებელი მაკროელემენტი, რომელიც გადამწყვეტ როლს თამაშობს ჩვენს ჯანმრთელობაში და ენერგიით გვავსებს. მისი მიღება შეიძლება

მაგიდაზე განთავსებული საკვები

ნახშირწყლები: სასიცოცხლო ენერგიის წყარო

ნახშირწყლები ძირითადად გვხვდება მცენარეულ საკვებში და რძის პროდუქტებში ლაქტოზის სახით. მას ასევე შეიცავს პური, მაკარონი, ლობიო,

ბაზარში ჩამოკიდებული ხამონი

ხამონი: ესპანური კულინარიის მარგალიტი

ესპანური კულინარია ძალიან მდიდარია, თუმცა ხამონი გამოირჩევა მისი უნიკალური გემოთი და მომზადების წესით, რაც საუკუნეების განმავლობაში

რძის პროდუქტები

5 D ვიტამინით მდიდარი საკვები

ვიტამინი D არის ჯანმრთელობისთვის აუცილებელი საკვები ნივთიერება. ის დადებითად მოქმედებს ნერვულ, კუნთოვან და იმუნურ სისტემებზე და

ტეთრ ჯამშიმოთავსებული გარჩეული გოგრის თესლი

გოგრის თესლი: ჯანმრთელობის ბუნებრივი წყარო

გოგრის თესლი არის ძალიან გემრიელი და ჯანსაღი საკვები საშუალება, რომელსაც ადამიანები საუკუნეების მანძილზე იყენებდნენ. თუმცა, ის

გენმოდიფიცირებული ლიმონი

გენმოდიფიცირებული საკვები: რა უნდა ვიცოდეთ

მრავალი საკვები რომელსაც ჩვენ მივირთმევთ, არის გენეტიკურად მოდიფიცირებული საკვები, რომელსაც გააჩნია შეცვლილი დნმ. მისი ძირითადი მიზანია

თეფშზე მოთავსებული თხილეული

5 ქოლესტერინის დამწევი საკვები

ქოლესტერინი არის ცხიმოვანი ნივთიერება, რომელიც წარმოიქმნება ღვიძლში და ლიპოპროტეინების მეშვეობით სისხლში გადადის. ჩვენი ორგანიზმი თავისთავად გამოიმუშავებს

კომში

კომშის სასარგებლო თვისებები

კომში საუკუნეების განმავლობაში გამოიყენებოდა ხალხურ მედიცინაში და პოპულარობით სარგებლობდა ძველ საბერძნეთში და რომის იმპერიაში. ბოლო წლებში

სტაფილო ყვითელ ფონზე

სტაფილოს სასარგებლო თვისებები

ბავშვობაში ყველას გვსმენია, რომ სტაფილო მხედველობისთვის არის კარგი, რაც სიმართლეა, თუმცა, მას სხვა მრავალი დადებითი თვისება

პლასტმასის გული

ქოლესტერინი: ჯანმრთელი ცხოვრების საიდუმლო

როდესაც ჯანსაღ კვებასა და ცხოვრების წესზე ვსაუბრობთ, ერთ-ერთი პირველი რამ, რაც გვახსენდება, არის ქოლესტერინი. ის ხშირად