გოგრის ნამცხვრის რეცეპტი
ეს არის უგემრიელესი და მარტივად მოსამზადებელი გოგრის ნამცხვრის რეცეპტი, რომელიც შესანიშნავი ტკბილეულია შემოდგომისთვის.
მომზადების წესი
1
მოიმარაგეთ ყველა ინგრედიენტი და ღუმელი გააცხელეთ 220 გრადუსზე.
2
საშუალო თასში ათქვიფეთ გოგრის პიურე, შესქელებული რძე, კვერცხი, დარიჩინი, ჯანჯაფილი, მუსკატის კაკალი და მარილი.
3
მიღებული მასა ჩაასხით ღვეზელის ქერქში და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში.
4
ამის შემდეგ, დაუწიეთ ღუმელს 175 გრადუსზე და განაგრძეთ გამოცხობა 35-40 წუთი. გოგრის ნამცხვარი მირთმევამდე ოდნავ გააგრილეთ.
დრო1სთ
პორცია8
კალორია380
ინგრედიენტები
- 420 გრ გოგრის პიურე
- 400 გრ შედედებული რძე
- 2 დიდი კვერცხი
- 1 ჩ/კ დაფქული დარიჩინი
- ½ ჩ/კ დაფქული ჯანჯაფილი
- ½ ჩ/კ დაფქული მუსკატის კაკალი
- ½ ჩ/კ მარილი
- 1 გამოუმცხვარი ღვეზელის ქერქი