სატაცურის სუპის რეცეპტი

სატაცურის სუპის რეცეპტი, მწვანე და ძალიან გემრიელი ბოსტნეულის წვნიანი რომელიც მზადდება სწრაფად და დაგჭირდებათ რამდენიმე ინგრედიენტი.

წვნიანი
სატაცურის სუპი

მომზადების წესი

1

ქვაბში გაათბეთ კარაქი და ზეთი აქაფებამდე და შეწვით სატაცურის წვერები დასარბილებლად, რამდენიმე წუთის განმავლობაში. შემდეგ ამოიღეთ და  გადადეთ გვერდზე.

2

ქვაბში დაამატეთ დაჭრილი ხახვი , სატაცურის ღეროები, დაჭყლეტილი ნიორი და მოხარშეთ 5-10 წუთის განმავლობაში, სანამ არ დარბილდება.

3

დაამატეთ ისპანახი და ბოსტნეულის ბულიონი, მიიყვანეთ ადუღებამდე და ბოლოს ათქვიფეთ ხელის ბლენდერით.

4

სატაცურის სუპი ჩაასხით ჯამებში, დაამატეთ მცენარეული და ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ სატაცურის შემწვარი წვერები და მიირთვით პურთან ერთად.

დრო25 წთ
პორცია4
კალორია100
ინგრედიენტები
  • 25 გრ კარაქი
  • 350 გრ სატაცურის ღერი
  • 3 ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 დიდი ისპანახი
  • 700 მლ ბოსტნეულის ბულიონი
  • ზეითუნის და მცენარეული ზეთი
  • პური