ბარბექიუს სოუსის რეცეპტი

უმარტივესი ბარბექიუს სოუსის რეცეპტი, რომელსაც აქვს მოტკბო გემო და გაჯერებულია სანელებლებით. იდეალურია შემწვარ ხორცთან ერთად.

სოუსები
ბარბექიუს სოუსი

მომზადების წესი

1

მოიმარაგეთ ყველა ინგრედიენტი და ნახევარი ჭიქა წყალი.

2

შეურიეთ ყავისფერი შაქარი, კეტჩუპი, ძმარი, წყალი და Worcestershire სოუსი და აურიეთ ბლენდერით.

3

შემდეგ დაამატეთ მდოგვი, პაპრიკა, მარილი, პილპილი და ცხარე წიწაკის სოუსი და დააბლენდერეთ გლუვი მასის მიღებამდე.

4

მიირთვით ბარბექიუს სოუსი შემწვარ ძეხვეულთან, ხორცთან და ბურგერთან ერთად.

დრო15 წთ
პორცია4
კალორია40
ინგრედიენტები
  • 1 ½ ჭიქა ყავისფერი შაქარი
  • 1 ½ ჭიქა კეტჩუპი
  • ½ ჭიქა წითელი ღვინის ძმარი
  • 1 ს/კ Worcestershire სოუსი
  • 2 ½ ს/კ მშრალი მდოგვი
  • 2 ჩ/კ პაპრიკა
  • 2 ჩ/კ მარილი
  • 1 ½ ჩ/კ შავი პილპილი
  • 2 ცხარე წიწაკის სოუსი